Wifi i husbil – Så kan du göra


Listan över husbilslån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senaste 2023-12-06.
Husbilslån 2023:
Innehåller annonslänkar
Husbilslån Enklare
  • Husbilslån utan kontantinsats: Ja!
  • Med 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29.27%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 39 lån till husbil!
  • Endast en kreditupplysning
Jämför husbilslån →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Uppdaterat 2022-05-25.


Att ha WiFi i husbilen är ett utmärkt sätt att hålla dig uppkopplad och kunna arbeta, strömma musik eller titta på filmer när du reser. Här är en guide om hur du kan få Wi-Fi i din husbil:

Steg 1: Bestäm vilken typ av Wi-Fi-anslutning du vill ha

Det finns flera sätt att få Wi-Fi i husbilen. Du kan använda en mobil hotspot, ett Wi-Fi modem eller en trådlös router. Mobil hotspot använder mobildata, medan Wi-Fi-modem och trådlösa routrar använder en fast internetanslutning.

Steg 2: Skaffa en mobil hotspot

En mobil hotspot är en enhet som använder mobildata för att skapa en Wi-Fi-anslutning. Detta alternativ fungerar bra om du inte vill ha en fast internetanslutning eller om du reser mycket och inte vill bekymra dig om att hitta ett Wi-Fi-nätverk.

Steg 3: Skaffa ett Wi-Fi-modem

Ett Wi-Fi-modem är en enhet som ansluter till internet via en fast internetanslutning, till exempel bredband eller fiber. Detta alternativ fungerar bra om du ofta stannar på campingplatser eller andra platser med en fast internetanslutning.

Steg 4: Skaffa en trådlös router

En trådlös router är en enhet som skapar ett Wi-Fi-nätverk genom att ansluta till en fast internetanslutning. Detta alternativ fungerar bra om du vill ha flera enheter anslutna samtidigt, till exempel om du reser med familjen eller vänner.

Steg 5: Installera och konfigurera din Wi-Fi-enhet

När du har skaffat din Wi-Fi-enhet är det dags att installera och konfigurera den. Följ instruktionerna som medföljer din enhet för att ansluta till internet och skapa ett Wi-Fi-nätverk. Se till att du väljer ett säkert lösenord för att skydda din enhet och ditt nätverk från obehörig åtkomst.

Steg 6: Njut av ditt mobila Wi-Fi

Nu är du redo att njuta av ditt mobila Wi-Fi i husbilen! Kom ihåg att kontrollera din dataanvändning för att undvika höga kostnader och överträdelser av ditt dataabonnemang. Ha kul att surfa på nätet, arbeta, strömma musik och titta på filmer från din husbil!