Tips på campingtillbehör att köpa till din nya husbil


Listan över husbilslån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senaste 2023-10-03.
Husbilslån 2023:
Innehåller annonslänkar
Lendo husbilslån
  • Husbilslån utan kontantinsats: Ja!
  • Husbilslån med 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 lån till husbil
  • Funnits sedan 2007
Jämför husbilslån »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11.


Här kommer det tips på campingtillbehör du kan behöva köpa till din nya husbil. När du har investerat i en ny husbil är det dags att tänka på vilka campingtillbehör som kan förbättra din upplevelse och göra resan ännu bekvämare. Så här kommer en guide med tips på praktiska och användbara campingtillbehör du kan behöva köpa till din nya husbil. Har du aldrig ägt en husbil tidigare så hoppas vi att du hittar något nytt här som du inte tänkt på. Har du högt husbil tidigare så kanske det här mer blir en påminnelse om vad som kan vara bra att köpa till sin första tur.

Campingmöbler

Att ha bekväma campingmöbler kan göra stor skillnad på din semester. Tänk på att investera i hopfällbara stolar och bord som är lätta att förvara och transportera.

Markis eller solskydd

En markis eller ett solskydd kan ge skugga och skydd mot regn, vilket gör att du kan njuta av utomhuslivet oavsett väder.

Köksutrustning

Se till att din husbil är utrustad med all nödvändig köksutrustning, inklusive kastruller, stekpannor, tallrikar, glas, bestick och köksredskap. Du kan också överväga att köpa en bärbar grill för utomhuslagning.

Elektriska förlängningssladdar och adaptrar

För att kunna använda elanslutningar på campingplatser kan det vara bra att ha förlängningssladdar och adaptrar som passar till olika eluttag.

GPS och kartor

En GPS-enhet med uppdaterade kartor kan underlätta navigeringen under din resa. Det är även bra att ha med tryckta kartor som en backup ifall tekniken sviker.

Säkerhet och första hjälpen-kit

Ett första hjälpen-kit är viktigt att ha i din husbil, liksom brandsläckare och brandvarnare. Glöm inte heller att ha med en ficklampa och extra batterier.

Sovtillbehör

Se till att du har bekväma sängkläder, kuddar och sovsäckar eller täcken för att få en god natts sömn i din husbil.

Vatten- och avloppstillbehör

Ha med en vattenslang, vattenfilter och eventuellt en extern vattentank för att försäkra dig om att du har tillgång till rent vatten. För avloppet kan du behöva en tömningsslang och eventuellt kemikalier för att hålla toaletten fräsch.

Cykelhållare

Om du planerar att ta med cyklar på din resa kan en cykelhållare vara en bra investering. Det finns olika modeller som kan monteras på husbilens bakdörr eller dragkrok.

Fritidsbatteri och solpanel

Ett extra fritidsbatteri kan vara användbart för att förlänga din husbils driftstid utan att vara ansluten till elnätet. Du kan även överväga att installera solpaneler på taket för att generera egen el.

Sammanfattning av Tips på campingtillbehör att köpa till din nya husbil

Att investera i rätt campingtillbehör kan förbättra din upplevelse och göra dina resor med husbil mer bekväma och roliga. Genom att planera och förbereda dig med rätt utrustning kommer du att vara redo att njuta av alla fördelar som husbilssemester erbjuder. Kom ihåg att överväga dina personliga behov och preferenser när du väljer vilka tillbehör som passar bäst för dig och din husbil. Lycka till och trevliga resor!