Stora husbilar – Tips både nya och begagnade


Listan över husbilslån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senaste 2023-10-03.
Husbilslån 2023:
Innehåller annonslänkar
Lendo husbilslån
 • Husbilslån utan kontantinsats: Ja!
 • Husbilslån med 20% kontantinsats: Nej!
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,95%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Jämför upp till 40 lån till husbil
 • Funnits sedan 2007
Jämför husbilslån »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11.


Stora husbilar är en guide där vi skriver lite om vad vi räknar som stora husbilar och vart man kan hitta dessa. Vi listar även några av dom vanligaste stora bilarna och även tips på andra mer ovanliga men riktigt häftiga bilar. Ofta är dom tips från säljarna som vi följer slaviskt för privata själ. Eftersom redaktionen själva älskar camping och framförallt just husbilar och tycker fler borde ta vara på detta underbara sätt att se Sverige och världen.

Tips på stora husbilar

Här är en lista över fem stora husbilar som är populära baserat på storlek, funktioner och kundrecensioner:

 • Fleetwood Bounder – Fleetwood Bounder är en av de mest populära husbilarna i USA. Den är byggd på en Ford-chassi och har en rymlig interiör med sovplatser för upp till sex personer. Bilen har ett fullt utrustat kök, badrum och en stor sittgrupp med en platt-TV. Fleetwood Bounder har också en generator som kan driva hela bilen och är utrustad med en markis för utomhusliv.
 • Jayco Seneca – Jayco Seneca är en annan populär husbil i USA. Den är byggd på en Freightliner M2-chassi och har en kraftfull diesel V8-motor. Bilen har sovplatser för upp till sex personer, ett fullt utrustat kök, badrum och en stor sittgrupp med en platt-TV. Jayco Seneca har också en generator, markis och andra funktioner som gör bilen bekväm och praktisk.
 • Thor Motor Coach Aria – Thor Motor Coach Aria är en lyxig husbil som är byggd på en Freightliner XC-Serien Super-Duty-chassi. Den har en modern inredning med högkvalitativa material och funktioner. Bilen har sovplatser för upp till sex personer, ett fullt utrustat kök och badrum. Thor Motor Coach Aria har också en markis, utomhus-TV och en generator som kan driva hela bilen.

Innehåll Stora husbilar

 • Lista på stora husbilar
 • Om Stora husbilar

Tips på stora plåtisar

 • Winnebago Revel – Med sin robusta ram och fyrhjulsdrift är Winnebago Revel en idealisk husbil för avlägsna platser och terrängkörning. Den är byggd på en Mercedes-Benz Sprinter-chassi och har en kraftfull dieselmotor. Bilen har en fullt utrustad kök, sovplatser för två personer, ett badrum och en stor taklucka som ger mycket ljus.
 • Airstream Interstate – Airstream Interstate är en lyxig husbil som är byggd på en Mercedes-Benz Sprinter-chassi. Den har en modern inredning med träpaneler och en fullt utrustad kök. Bilen har sovplatser för två personer, ett badrum och ett vardagsrum med en platt-TV. Airstream Interstate är utrustad med den senaste tekniken, inklusive Wi-Fi, navigationssystem och backkamera.

Om Stora husbilar

Med Stora husbilar vill vi tipsa om några som gör stora husbilar för dig som söker det. Du kan klicka dig fram efter hur många meter du vill ha bland annat. Vi har även delat in husbilarna i vikt. Då du kan välja efter hur mycket du vill lasta och hur mycket du får köra.

Sammanfattning av guiden Stora husbilar

Sammanfattningsvis är dessa fem husbilar populära på grund av deras rymlighet, funktioner, design och kvalitet. Varje husbil har unika fördelar, och valet av bil beror på ens preferenser och behov. De som söker en robust och tålig husbil för terrängkörning kan välja Winnebago Revel medan de som söker lyx och bekvämlighet kan välja Thor Motor Coach Aria eller Airstream Interstate. Fleetwood Bounder och Jayco Seneca är populära val för stora familjer eller grupper som reser tillsammans.

Lista på stora husbilar

Här har vi radat upp några stora husbilar för dig som behöver plats. Antingen för familjen eller för dina egna saker. Så du kan se vilka som tillverkar nya stora husbilar eller som har gjort det historiskt om du vill köpa en begagnad. Vi fyller snart på med flera.