Här ser du vart andra valt att låna pengar till sin husbil denna vecka.

# Ränta fr: Belopp:
1. Advisa husbilslån 2,95% 5000-600000kr Till husbilslån »
2. Lendo husbilslån 2,95% 10000-600000kr Till husbilslån »
3. Axo Finans Husbilslån 2,95% 5000-600000kr Till husbilslån »

Ställplatser

Ställplatser är där du kan ställa din fina husbil och här har vi byggt en guide där vi listar olika ställplatser helt enkelt och vi utgår från Google maps eftersom vi tycker det är det bästa sättet. Så om du vill se dessa enkelt kan du bara lägga till den här sidan i dina bokmärken så du enkelt kan nå den. Du behöver alltså inte ladda ner någon app som tar plats och så vidare.

OBS! Den här guiden är under uppbyggnad. Därför kan tyvärr mycket inte stämma men vi jobbar på att bygga Sverige bästa guide över bra ställplatser.


Ställplats Askersund citycamp, Örebro

Här kan du besöka en riktigt fin plats att stå på i Örebor län och Askersund. Adressen är Sundsbrogatan 1, 696 30 Askersund och det ligger i hamnen. Askersund citycamp, Örebro är en helt underbar ställplats för dig som vill ligga så centralt som möjligt i Askersund och hamnen. Här kan du köpa förnödenheter i cafet som erbjuder öl, vin och lättare maträtter. Du kan även gå till Askersund centrum. Adressen till denna ställplast är Sundsbrogatan 1, 696 30 Askersund och bilder kommer snart. Om du vill ändra något info för denna plats kan du enkelt kommentera nedan så ändra vi det så fort vi kan. Oftast inom bara någon timme.


Ställplatser på Gotland

Ställplatser på Gotland samlar vi här. Om du vill lägga till något är det bara kommentera nedan. Så det går att göra listan över ställplatser bättre genom att själv bidra till den. Här är dom vi just nu lagt till på en av Sveriges bästa öar. Det vill säga Gotland.

Slite Båtklubb

Pris från: 100 SEK (stämmer inte det så kan du kommentera nedan)
Antal ställplatser: Info saknas
Antal husbilsplatser med elektricitet: Info saknas
Säsong: April-Oktober
Toaletter
Grillplats för gäster
Dricksvatten


Ställplatser i Polen

Ställplatser i Polen är våra tips på vart det finns plats att så på i Polen. Kom dock ihåg att vi ibland inte hinner lägga till och ta bort aktuella platser utan vi är ofta helt beroende på tips från våra besökare. Så är det något som inte finns längre så blir vi glada om du vill säga det. Och är det något stället som fattas får du väldigt gärna tips oss om det.


Ställplatser för husbilar

Ställplatser för husbilar är våran stora sidan där vi försöker ta med så många ställplatser som möjligt och där du kan vara med och bidra genom att tipsa på olika ställplatser. Du kan säga om det kommit några nya och om några har tagits bort. Och ge betyg och omdöme på dom. Så vi tillsammans kan hitta dom bästa platserna så vi kan åka genom landet på ett så smidigt sätt som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *