Listan över husbilslån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senaste 2023-01-28.
Husbilslån 2023:
Lendo husbilslån
  • Husbilslån utan kontantinsats: Ja!
  • Husbilslån med 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 lån till husbil
  • Samma ägare som Aftonbladet
  • Funnits sedan 2007
Jämför husbilslån »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11.


Räkna på husbilslån 2023

Räkna på husbilslån bör du göra innan du bestämmer dig. Att bara gå in hos en handlar och ta deras avbetalnings alterantiv kan kosta dig mycket pengar. Du bör självklart se om det finns något bättre och billigare alterantiv för dig. Du bör även göra en kalkyl på ägandet av husbilen. Så den inte blir mycket dyrare än vad du tänkt dig och att du helt enkelt måste sälja den av den anledningen sen. När man ser hur få mil några nya husbilar gått så undrar man hur ofta det blir så. Kanske räknar man inte med vägskatten, försäkringen eller bränslet? Så jämför alltså inte bara lånet utan även för ägandet i övrigt. Har du råd eller inte? Är det värt pengarna?


Räkna på husbilslån med husbilen som säkerhet eller inte

Se även till att jämföra både lån med husbilen som säkerhet och privat där du inte lämnar husbilen som säkerhet. Vilket av dessa passar dig bäst och vilket har bäst villkor och ränta?

Jämför alltid den effektiva räntan när du ska räkna på lån till husbil

Precis som med vilket annat lån som helst så måste du se till att jämföra den effektiva räntan. Det vill säga den som även tar med andra lånekostnader utöver räntan. Det kan till exempel vara faktura-avgifter och uppläggningsavgifter. Då får du en mer rättvis bild av vad lånen kostar och kan enklare jämföra.


Om Räkna på husbilslån

Med Räkna på husbilslån försöker vi guida dig till hur du kan börja jämföra lån för att köpa en husbil. Oavsett om du väljer att lämna husbilen som säkerhet för lånet eller om du väljer att ta ett lån utan säkerhet för lånet.