Kontakta oss

Kontakta oss gör du genom att maila oss och för det kan du använda kontaktformuläret nedan. Här tar vi gärna emot tips på hur vi kan bli bättre till exempel. Till exempel om du har hittat något fel på sajten så får du hemskt gärna upplysa oss om det så vi kan fixa till det så snabbt det bara går.

Vi ger inga finansiella råd utan är enbart en informationssajt som vill få flera att jämföra lån till husbil. Det är inte heller säkert att du hittar det bästa husbilslånet för just dig i våran jämförelse över husbilslån. Vi vill få fler att jämföra sin finansiering av husbil och framförallt jämföra själva och förstå vad husbilen kommer kosta.

Vi konktaktar aldrig någon och svarar inte heller på mail om finansiella råd utan raderar bara mailen direkt då. Det här kontaktformuläret är enbart för att tipsa oss om eventuella fel på sajten eller tips på hur vi kan bli bättre.

På Husbilslån.se kan du börja din jämförelse av lån till husbil. Du hittar även annan matnyttig information om husbilsägande och husbilslivet. Vi älskar själva campinglivet och vill få fler att kunna njuta av den friheten.