Listan över husbilslån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senaste 2022-08-06.
Husbilslån 2022:
Advisa Husbilslån
  • Husbilslån utan kontantinsats: Ja!
  • Husbilslån med 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 lån till husbil
  • Jämfört lån åt fler än 263.000st
  • Funnits sedan 2011
Jämför husbilslån »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Begagnade husbilar – Köpa begagnad husbil 2022

Begagnade husbilar är något många söker eftersom lång ifrån alla har råd att lägga så mycket pengar som en ny kostar och det gör att vi skapat denna guide. För det är mycket att tänka på vad gäller att köpa husbil och då framförallt när man ska köpa en begagnad. Och vi försöker tipsar om om dom bästa sakerna för att hitta den bästa bilen. Och att vi tillsammans kan tipsa om hur man kan göra det.

Köpa begagnad husbil

Köpa begagnad husbil är en sida vi skapad för att du ska kunna hitta den bilen som du vill ha innerst inne. Så se till att jämföra och se vilken du vill ha helst. Vi skriver om allt som har med husbilar och camping att göra. Så se till att jämföra och läsa på innan du köper. För att köpa husbil är allt annat än lätt. Så läs och lär och tipsar gärna om dina egna tips.

Att tänka på vid köp av begagnade husbilar

Att köpa en begagnad husbil är ganska så mycket mer komplicerat än vid köp av en vanlig bil. Med en husbil så har du ofta sömar där det kan läcka in vatten om tidigare ägare inte tagit hand om det. Sömarna är inte så starka som många verkar tror och det är många som drar på mängder med avfettning på husbilen precis som om det vore en vanlig bil. På en husbil med sömar kan det få allvarliga konsekvenser. Gör ALLTID ett fukttest på en husbil du ska köpa. Vi kan inte nog trycka på om det.


Om guiden Begagnade husbilar

Men guiden Begagnade husbilar så skriver vi om hur man kan hitta husbilar till salu som är begagnade. Utöver blocket det vill säga. För husbilar går att hitta på fler ställen än blocket och det är bra att känna till om man är på jakt efter en prisvärd husbil.